Få hjælp til at få succes på Facebook

Facebook Annoncering

Lad dine kunder få øjnene op for din virksomhed med Facebook annoncering

Annoncering på Facebook giver dig mulighed for at skabe opmærksomhed omkring din virksomhed, samt hvilke produkter eller services du tilbyder. Via Facebook annoncer kan du nå ud til potentielle kunder i starten af deres købsrejse. Facebook er desuden en fantastisk kanal til at skabe brand awareness og generere leads.

Facebook annoncering gør det muligt at gå efter meget specifikke målgrupper baseret på demografi, lokation og interesser. Hermed kan du nå ud til lige dem, der med størst sandsynlighed vil finde din virksomhed interessant.

Glem alt om ‘kold kanvas’ og koncentrér dig om de rigtige kunder

På den lange bane hjælper Facebook annoncering med at sørge for, at der altid er nye potentielle kunder der kender til din virksomhed, og som er interesserede i de produkter eller services du tilbyder. Den brand awareness og de leads Facebook-annonceringen kan generere, sørger for at du altid er på forkant med dit salgsarbejde.

Mens du koncentrerer dig om dine eksisterende kunder, sørger jeg for at Facebook finder de næste kunder til dig, som du kan kontakte, når du har tid.

Facebook retargeting - en stor gevinst for din virksomhed

Endnu en stor fordel ved Facebook annoncering er muligheden for remarketing og retargeting. Jeg installerer et stykke kode på din hjemmeside fra Facebook, som kaldes en Facebook pixel.

Herefter har vi muligheden for at gå målrettet efter de Facebook-brugere, der har kigget på en bestemt side eller et bestemt produkt på din hjemmeside. Herved bliver disse brugere præsenteret udelukkende for annoncer for netop de produkter, de allerede har vist interesse for.

Herudover giver det også en gylden mulighed for at understøtte din kunders købsrejse, idet du har mulighed for at se hvilke informationer og sider de besøger på din side.

Skal vi tage den kop kaffe?

Send Besked
23 23 83 44
hej@johankh.dk
Facebook
crossmenu