Giv dine kunder det rette indtryk af din virksomhed

Få en professionel hjemmeside

Skal du have en ny professionel hjemmeside?

Din hjemmeside er din virksomheds ansigt ud ad til, og den vil ofte være dine kunders førstehåndsindtryk af din virksomhed.

Når dine kunder kigger på din hjemmeside, har du ikke mulighed for at komme med tilføjelser eller uddybe tvivlsspørgsmål. Derfor bliver du nødt til at lade det være helt op til kunden selv at vurdere din virksomhed – og det er nervepirrende.

Men kan det nu også være rigtigt at man ikke ikke har nogen indvirkning selv? Det mener jeg bestemt ikke!

Få et professionelt hjemmeside design

Mit syn på profesionelle hjemmesider er, at det skal være nemt for dine kunder, og samtidig skal den sælge. Jeg ser ikke hjemmesiden som en brochure, et visitkort, god kundeservice – det kan det også være – men først og fremmest er hjemmesidens funktion at højne dit salg og komme ud til dine kunder med dit produkt.

Når vi sammen lægger en plan for din hjemmeside, handler det om at skabe værdi for din virksomhed. Det gør vi med øje for synlighed, troværdighed, kundeservice og at hæve antallet af henvendelser.

Hjemmeside med webshop

Jeg laver ikke kun hjemmesider – har du et fysisk produkt du skal have solgt, laver jeg også webshops. Alle virksomheder er forskellige selv dem der laver og sælger det samme. De fleste virksomheder vil dog kunne benefitte af at få en webshops tilknyttet deres butik.

Bliv lokations uafhængig

Det er nemlig ikke alle butikker der er landsdækkende. Det kan man dog løse med en webshop.
Derudover sikrer man også sin forretning og gør den mindre sårbar – en webshop kan man sælge sit produkt i, uanset vind, vejr, ombygning eller hvad der kan gøre man har behov for at lukke ned for sin fysiske butik.

Hos mig får du bland andet

En hjemmeside du selv ejer
Ingen store ekstra omkostninger
Support inkluderet
Responsivt design
Unikt design
SEO optimeret hjemmeside
Kommunikation der er til at forstå
Fornuftige priser
Opsætning af FB pixel
Opsætning af Google Analytics
Mulighed for supportaftale
WordPress CMS

Hvad er prisen på en professionel hjemmeside?

Det afhænger af mange faktorer. Det afhænger blandt andet af hvor mange undersider, funktioner, webdesign, skal der være en webshop, etc..

Man kan få meget billige hjemmesider og meget dyre hjemmesider. Ordsproget om pris kvalitet hænger i dette sammenhæng også sammen. Alt andet end lige gør en pris et resultat af hvor godt webdesign den har, men også af evnen til at skabe kundehenvendelser. Når vi snakker om kundehenvendelser, handler en del om design og en anden om integrationen med de andre platforme. Hos mig får du f.eks. altid installeret Facebook pixel, sådan du kan komme i gang med Facebook annoncering.

Sandheden er langt hen ad vejen dog at manges behov kan puttes i samme kasse når vi kigger på størrelse og funktioner – derfor har jeg valgt at lave 2 pakker, som er de mest generelle typer af hjemmesider.
Se mine priser

Din hjemmeside udvikles i WordPress

Jeg bygger alle hjemmesider i WordPress. Det er der selvfølgelig flere gode grunde til. WordPress som CMS er meget anvendt og derfor er der også uanede muligheder og funktioner.
WordPress er meget SEO-venligt, hvilket i bund og grund betyder at Google favoriserer WordPress-hjemmesider, så din nye hjemmeside nemmere kan opnå en høj placering på Google.
Desuden er WordPress meget brugervenligt, så du efterfølgende har mulighed for selv at lave ændringer på din hjemmeside, hvis du skulle ønske det.

En stor beslutning

For mange er det en stor beslutning at købe en professionel hjemmeside. Derfor er det vigtigt for mig, at vi sammen finder frem til den helt rette udformning for din virksomhed – og ikke mindst dine kunder.

Skal vi tage den kop kaffe?

Send Besked
23 23 83 44
hej@johankh.dk
Facebook
crossmenu